El Clam dona a conèixer les noves vies de distribució i exhibició del cinema

Tindrà lloc a l'Espai Plana de l'Om, dissabte a les 12 del migdia, amb la presència de ponents experts en el món de la indústria del cinema

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:17h
El festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (Clam), dins les activitats paral·leles de la 14a edició del certamen, ha organitzat aquest dissabte, 29 d'abril, a les 12 del migdia, a l'Espai la Plana de Manresa, una taula rodona sobre l'impacte de la digitalització en la indústria del cinema i en els circuits de distribució. 

L'acte comptarà amb experts en la indústria del cinema com són Joan Sala Mozo;  editor manager de Filmin, i fins el 2010, programador de l'Atlàntida Film Festival; Aurora Depares. empresària de VideoInstan, videoclub de referència a Barcelona; Albert Triviño, coordinador i programador de Cinema Zumzeig i Yonay Boix, responsable de premsa i programació; Joan González, director de festivals DOCS Barcelona i Paral·lel 40;  Jordi González, gerent de Bages Centre  i tècnic en cinema digital. L'acte serà moderat per Jordi Bordas, crític de cinema.   

La taula rodona pretén donar a conèixer com està afectant la digitalització del cinema en les formes de distribució, exhibició i consum, cap a on poden evolucionar i quin és l'impacte amb el sector.