Mor al precipitar-se al riu Llobregat des de la C-55 amb el camió que conduïa

Deu dotacions de Bombers, sis de Mossos i quatre del SEM han treballat contrarrellotge des d'una grua per rescatar l'ocupant del vehicle que ha quedat semisubmergit

Els Bombers baixen amb una grua fins al punt on es troba el camió accidentat
Els Bombers baixen amb una grua fins al punt on es troba el camió accidentat | Cedida
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 28 d'abril a les 16:08h
El conductor d'un camió ha mort aquest dijous a la tarda en un accident que ha tingut lloc a 3/4 de 3 al punt quilomètric 9,5 de la C-55, a la sortida del túnel de la Puda, quan per motius que es desconeixen ha patit una sortida de via i s'ha precipitat al riu Llobregat des d'una altura d'uns quatre metres on ha quedat girat i semisubmergit. La víctima mortal té nacionalitat no espanyola, tot i que encara no ha transcendit ni la seva edat ni el seu veïnatge a l'espera de comunicar-ho a la família.

Arran de la incidència, s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, l'helicòpter medicalitzat i tres unitats del SEM, i deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles la unitat Grae, que han treballat per tal de rescatar el cos del conductor de l'interior de la cabina amb una grua. Així mateix, els Bombers de la Generalitat han estat en contacte amb l'Agència Catalana de l'Aigua per tal de valorar el possible vessament de combustible al riu.
 
Quant a l'afectació viària, l'accident ha obligat a fer pas alternatiu, fet que ha provocat retencions en els dos sentits de la marxa.
 

Els Bombers arribant al camió amb la grua. Foto: Cedida

 

Visió llunyana dels Bombers treballant en el rescat. Foto: Eva Torres

 

El vehicle, submergit al riu. Foto: @NOMSMORTSC55