L'Ajuntament de Sant Fruitós ofereix deu nous llocs de treball

En una nova convocatòria dels plans locals d'ocupació

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:19h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages promou un any més la ocupació amb la convocatòria dels plans locals d'ocupació. Enguany es convoca la selecció de deu llocs de treball per donar suport a diferents àmbits de l'Ajuntament. La durada dels contractes serà de 3 a 7 mesos en funció del lloc de treball ofert.

Concretament les places que s'ofereixen són un psicòleg/oga, un auxiliar administratiu, un oficial de segona de jardineria, un oficial de segona de brigada d'obres, un oficial de segona ajudant d'electricista, dues places de personal de neteja i tres agents cívics, dos per a les piscines i un per a altres zones del municipi. 

Les persones interessades en prendre part del procés de selecció han d'estar en situació d'atur i reunir els criteris formatius que el lloc de treball requereixi. Els interessats poden trobar tota la documentació necessària a la web municipal i presentar la sol·licitud juntament amb tota la documentació que defineixen les bases, a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. El termini per a presentar tota la documentació finalitza el proper 5 de maig.

Aquesta convocatòria, emmarcada dins del Programa Complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 del Pla de Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona, té la voluntat d'incorporar al mercat laboral i oferir oportunitats laborals a persones en situació d'atur. 
 

Documentació