Javier Franco serà el nou president del Manresa Futbol Sala

Javier Franco
Javier Franco | MFS
Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:56h
El Club Manresa Futbol Sala ja té nou president després d'uns mesos amb junta gestora al capdavant de l'entitat, després de la dimissió d'Antoni Coma per motius personals. Fa unes setmanes que es va obrir el plaç per a les candidatures a la presidència del Club Manresa Futbol Sala. Desprès del període que obliga l'ordre estatutari, l'única candidatura presentada ha estat la de Javier Franco Espada.

Javier Franco, de 39 anys, ha estat vinculat al cos esportiu del primer equip del Manresa Futbol Sala en les ultimes dues temporades. Va abandonar aquesta responsabilitat fa uns mesos per preparar i entrar de ple a la presidència del club. Resideix a Vacarisses i té la seva seu central empresarial a Terrassa, que és on va néixer el dia 4 de febrer del 1978. 

La junta quedarà composada per Javier Franco Espada, com a president, David Planas Corts, sotspresident, Pere Joan Pusó Matiñó, director general i relacions institucionals, Francesc Mañosa Surós, relacions socials, Jordi Pusó Matiñó, tresoreria, Cristòfol Parra Gonzàlez, secretari i organització social base.