Els navassencs Cramband presentaran el seu primer disc al seu poble natal

Els Cramband seran a Navàs aquest dissabte
Els Cramband seran a Navàs aquest dissabte | Imatge promocional
Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat el 01 de maig a les 0:01h
El grup de rock català Cramband presentarà el seu primer treball discogràfic, Cram's, aquest dissabte, 29 d'abril, al seu poble natal, Navàs. Ho farà en el marc de la 85a edició de la Fira de Primavera que el municipi celebra cada any, i que enguany es durà a terme aquest cap de setmana. 

Cram's conté dotze cançons que viatgen del pop al funky, passant pel rock, el veritable leitmotiv de la banda. Totes les composicions destil·len sentiment a través de vivències, emocions, reflexions i records viscuts. Els navassencs han enregistrat les cançons tal com es feia abans: amb tots els instruments alhora per tal de sonar com en els directes; l'autèntic baluard de la banda. 

El disc ha estat publicat per Microscopi i enregistrat a l'estudi Gemini Sons per Tito Akile (Narcís Latre), que n'ha realitzat l'edició i la mescla. Per la seva banda, Albert Palomar, propietari de l'Aviram Estudi de Manresa, n'ha fet la masterització. 

Cramband és un grup que sorgeix de les ganes de produir temes propis en català, amb gent de diferents orígens que combinen experiència i joventut, amb l'únic objectiu de gaudir i fer gaudir de la seva música. El formen Roger Argemí, a la guitarra rítmica i a la veu; Manel Martínez, a la guitarra solista; Ciprian Bilis, al baix; Arnau Costa, a la bateria, i Simona Spinu, als cors. 

El grup inicia una sèrie de concerts que el faran viatjar aquest estiu arreu del país i que ja van començar abans de sortida del disc, el 14 d'abril. 

L'actuació de Cramband a Navàs tindrà lloc la plaça de l'Ajuntament el a les set de la tarda. L'entrada serà gratuïta.