La Diputació enllesteix una nova cartografia topogràfica urbana digital de Callús

L'actualització d'aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques

Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:53h
La Diputació de Barcelona ha realitzat la nova cartografia topogràfica digital urbana 3D escala 1:1000 v 2.2 del municipi de Callús, una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, que s'utilitza com a base del planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i el mapa de xarxes de serveis i equipaments.

L'actualització d'aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. Pel que fa a Callús, s'han cartografiat 433 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.

La nova cartografia està realitzada a partir de fotografies aèries fetes amb tècniques fotogramètriques i del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l'altimetria, planimetria, toponímia, model digital d'elevacions, vialer i model digital del terreny, segons el plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

El treball, que ha tingut un cost de 18.101 euros, s'ha lliurat en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.