La presidenta de la Diputació visitarà dimecres a Sant Salvador de Guardiola

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa | Adrià Costa
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:23h
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, visitarà dimecres els municipis de Sant Salvador de Guardiola, Oristà i Olvan. En totes aquestes poblacions, Mercè Conesa es reunirà amb els responsables municipals per conèixer diferents projectes en els que participa la Diputació.

La visita s'iniciarà a les 9 del matí a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, on serà rebuda per l'alcalde, Albert Miralda. En aquesta població s'exposaran projectes com les instal·lacions esportives municipals, el pla de prevenció d'incendis, l'arranjament de camins i l'escola bressol. També visitarà la caldera i xarxa de calor amb biomassa que alimenta l'Ajuntament, el poliesportiu i l'escola.

A les 10.30 h visitarà Oristà, on serà rebuda a l'Ajuntament per l'alcalde, Marc Sucarrats. Aquí es reunirà amb l'equip municipal amb qui tractarà temes com la depuradora d'aigua, la xarxa de carreteres, l'enllumenat públic així com aspectes per la potenciació del municipi.

Finalment, a les 12 h visitarà el municipi d'Olvan, on la presidenta serà rebuda a l'Ajuntament serà per l'alcalde, Martí Orriols, juntament amb l'equip de regidors, que li exposaran el projecte de subministrament d'aigua a Cal Rosal i visitarà el Centre de Serveis Rocarodona.