El femení del CN Minorisa perd a Vallirana, però deixa l'eliminatòria oberta (11-10)

El B masculí del club manresà, en canvi, perd clarament a Sant Feliu, 15-5, i gairebé s'acomiada de la competició

25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:56h
El femení del CN Minorisa va aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada en el seu desplaçament a Vallirana. El partit va tenir diferents fases de domini altern. Així, el primer quart s'inicià amb un 2-0 a favor de les del Baix Llobregat que va tenir una immediata rèplica manresana que els permetia arribar a la fi dels primers vuit minuts amb empat a tres gols. Els gols bagencs signats per a Casasayas, Muns i César.

El segon període, amb l'equip de Martínez més assentat, va ser de domini manresà, que amb gols a parells de Casasayas i Muns s'apuntaven el parcial per 2-4 i feien que s'arribés a la meitat del matx amb un prometedor 5-7.

Després del canvi de camp, el fet de no disposar de canvis va començar a passar factura a les minoristes, que veien com les de casa s'apropaven fins el 7-8 a manca de vuit minuts de joc. El gol bagenc anotat per Boixader. Els minuts anaven pesant sobre els braços de les manresanes i d'aquesta manera el darrer quart es va fer llarg i les de Vallirana se'l anotaren per un 4-2 que els donava un triomf per la mínima, 11-10, que deixa les espases en alt de cara al partit de tornada a Manresa, que es disputarà del 13 de maig.

Arbitratge a càrrec d'Olmos i Ardanuy. Van assenyalar sis exclusions i un penal a jugadores locals per quatre a les visitants.

Parcials: 3-3, 2-4, 2-1, 4-2.

Alineacions i golejadores:

CN Vallirana: E Jiménez, M Burgada, L Concepción, C Marquez, M Flamerich 1, M Ferrer 4, M Rengel 1, L Comila 1, A Ferreiro 4, L Pino, M Garcia.
CN Minorisa: L Puiggrós, J Boixader 1, A Casasayas 4, A Toribio, I Peirón1, L Muns 3, J César 1.

El B del Sant Feliu s'imposa clarament al del CN Minorisa (15-5)

L'enfrontament entre els equips B del CN Sant Feliu i el CN Minorisa va seguir el guió previst, ja que la superioritat dels locals era evident abans de començar el matx, i així es va demostrar durant el partit. El primer quart va ser pels santfeliuencs, 4-1, amb gol manresà anotat per Flores. Amb aquest avantatge, els de casa es va relaxar la qual cosa va fer que els d'Angel Peirón aconseguissin un empat parcial a tres gols en el segon quart, anotats els manresans per Ruiz, que permetia arribar a la meitat del matx amb un 7-4, prou positiu per les esperances dels minoristes.

En el tercer quart, des de la banda el tècnic local va exigir als seus jugador i aquests van respondre amb un pòquer de gols i deixant la seva porteria a zero, que feia arribar la sentencia del matx. A manca de 8 minuts, el marcador era d'11-4. Amb la feina feta, els de casa no van aixecar el peu de l'accelerador i signaren un altre parcial clar favorable als seus colors, 4-1, amb gol visitant de Ruiz, que deixava el marcador final en 15-5.

El proper dissabte, amb l'eliminatòria sentenciada, el CN Sant Feliu rendirà visita a Manresa per jugar el partit de tornada a 2/4 de 4 del migdia.

Arbitratge a càrrec de Moyano i Boladeras. Van assenyalar tres exclusions i un penal a jugadors bagencs per dues exclusions als del Baix Llobregat.

Parcials: 4-1, 3-3, 4-0 i 4-1.

Alineacions i golejadors:

CN Sant Feliu B: M Farreras, P Requena 1, I Fernández 5, A Lucena 4, C del Ojo 1, A Guarnidor, D Collado 1, M Granada, M Arquero 2, D Roura 1, A Farreras, FJ Rodríguez.
CN Minorisa B: R Ruiz, A León, T Sbert, R Ruiz 4, M Puerta, B Bello, A Batanés, A Sánchez, E Masplà, F Jodar, J Flores 1, M Arpa.