David Martínez, en el podi de Martorell | CAM
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:47h

David Martínez, en el podi de Martorell Foto: CAM

El manresà David Martínez i la joanenca Meritxell Soler, ambdós atletes de l'Avinent Manresa, es van penjar la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres ruta que es va disputar diumenge a Martorell. Martínez va ser tercer amb un temps de 31'43", només superat pel terrasenc Jaume Leiva amb 31'21" i Soufiane Mahboub amb 31'27".

En la categoria femenina, Hasna Bahom va guanyar la prova amb 36"17. Janet Becerra va ser segona amb 36'59" i Meritxell Soler va creuar la línia d'arribada en tercera posició amb 37'54".

Paral·lelament, al català de 10.000 metre, es va disputar uns 5.000 metres urbans, en els que l'atleta de l'Avinent Manresa Jan Casals va ocupar la tercera posició absoluta amb 17'20".