El Manresa FS deixa escapar dos punts a 20 segons del final contra l'Olleria (3-3)

Tot i així, si els manresans guanyen la propera jornada a Salou s'asseguraran matemàticament la permanència

24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:12h
A 20 segons per finalitzar el partit, el Manresa FS va deixar escapar dos punts que li haguessin donat pràcticament la permanència a la categoria. I va ser en una acció de porter - jugador de l'Inmebasa Olleria, sistema que els va sortir rodó per encarar el resultat advers de 3 gols a 2 que tenien a pocs segons per acabar.

Inici de partit dolent dels manresans en que dos gols de l'equip valencià posaven costa amunt un partit que era de vital importància. Abans del descans però, els dels Pujolet donaren la volta al partit amb tres gols. La segona part va ser elèctrica i molt intensa, tot i no moure's el marcador fins a l'empat final dels valencians.

Propera sortida del Manresa FS a Salou. En cas de victòria, els manresans s'asseguraran la permanència passi el que passi a les altres pistes.