L'Xletix Challenge i la Muddy Angel Run apleguen a l'Oller del Mas 4.600 participants

La segona edició de la cursa d'obstacles i la innovadora prova per a dones han transformat el paisatge de l'entorn

Dues participants a la Muddy Angel Run, aquest diumenge
Dues participants a la Muddy Angel Run, aquest diumenge | Xletix
Redacció
23 d'abril del 2017
Actualitzat el 24 d'abril a les 19:23h
La gran aposta per l'empresa alemanya XLETIX en l'edició d'enguany de la prova d'esport extrem ha estat la Muddy Angel Run, la primera cursa d'obstacles únicament per a dones. El dissabte, la Xletix Challenge celebrava la segona edició a l'Oller del Mas amb 2.200 corredors i més de 30 obstacles per superar. Fang, gel, escuma, aigües turbulentes i obstacles impossibles eren la meta dels corredors d'aquest cap de setmana a l'Oller del Mas. El temps ha acompanyat els dos dies de cursa i s'ha respirat un ambient de diversió, esport, família i natura. Els participants que han fet els recorreguts de 6km, 12km i 18km han gaudit del paisatge de la finca rodejats de boscos, vinya i oliveres amb l'escenari màgic de Montserrat. 

La cursa començava a les 10h amb una primera onada de corredors i així successivament fins a les 13:30h que iniciaven la cursa els últims equips participants. Gran varietat d'equips s'han pogut veure avui a la línia de sortida: atletes, famílies, companys de feina, amics disfressats i participants de tot Europa que han vingut per participar d'una cursa on l'únic objectiu és arribar a la meta, sense temps ni equip guanyador. 

A l'àrea Base on tenia lloc la sortida, un equip d'animació feia l'escalfament a cada onada de participants que sortien cada 30 minuts. Dels 30 obstacles, 5 estaven situats al voltant l'àrea base i això ha permès a familiars, amics i acompanyants immortalitzar als seus mentre superaven els diferents obstacles. En aquesta segona edició, un obstacle de gel situat al pati del castell ha permès als participants i acompanyants gaudir de la màgia d'un castell medieval mentre superaven el difícil obstacle. Al arribar s'entregava als participants una samarreta de finisher i l'organització ha posat dutxes a la seva disposició. 

XLETIX Challenge és la gran cursa d'obstacles per equips a Alemanya. Aquesta ha estat la segona edició a l'Oller del Mas i la primera per la Muddy Angel Run. La següent prova és a Madrid a l'octubre i l'organització ja ha confirmat a l'Oller del Mas la tercera edició la primavera de 2018. Per l'Oller del Mas aquesta és una oportunitat única on milers de persones han tingut l'oportunitat de conèixer la finca, l'entorn, el patrimoni històric i les singularitats de la nostra terra, el Bages.