L'Institut Cal Gravat farà un recapte d'aliments durant la Setmana Cultural «Som Plurals»

Sor Lucía Caram pronunciarà la xerrada inaugural als alumnes de 1r d'ESO parlant sobre diversitat socio-econòmica

Redacció
23 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:07h
L'alumnat de 1r d'ESO de l'institut Cal Gravat de Manresa celebrarà a partir de dilluns la seva Setmana Cultural Som Plurals durant la qual, a banda d'altres activitats, portaran a terme un recapte d'Aliments a favor de la Plataforma dels Aliments de la Fundació Rosa Oriol.

La Setmana Cultural començarà dilluns amb una xerrada de Sor Lucía Caram sobre la diversitat sòcio-econòmica. Dimarts i dimecres serà l'hora de fer el recapte d'aliments amb punts de recollida al Carrefour dels Trullols, al DIA de la Culla i al propi institut Cal Gravat. Divendres, després de la seva classificació, es farà el lliurament dels aliments recaptats a la Plataforma dels Aliments, qui es farà càrrec de repartir-les entre els nens i nenes de les families més necessitades.

L'acte de clausura d'aquesta Setmana Cultural Som Plurals, finalitzarà divendres amb la participació de tot l'alumnat del centre en una gran festa. Gaudiran sota la pols colorida  tirada a l'aire i, segons la tradició hindú, donaran la benvinguda a la primavera amb un Holi Festival al pati de l'institut.