Mutualitats de conductors de tot l'Estat es reuneixen al Montepio de Conductors

Mutualitats, reunides a Sant Benet pel Montepio
Mutualitats, reunides a Sant Benet pel Montepio | Montepio
Redacció
22 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:29h
El model mutualista és eficient, competitiu, solvent, arrelat al territori i amb bones perspectives de futur. Aquestes són algunes de les premisses de l'assemblea que celebra l'IMCAE aquest divendres i dissabte a Manresa i a Sant Benet de Bages amb la participació de representants de dotze mutualitats de tot l'estat espanyol. El Montepio de Conductors de Manresa és l'encarregat de preparar aquesta trobada, que se celebra anualment a una ciutat diferent.

"Tenim tradició, tenim present i estic convençut que també tenim futur", ha afirmat en la presentació Jordi Busquet, president de la Federació de Mutualitats de Catalunya, que ha assegurat que "les mutualitats són entitats que ja formen part de l'estructura d'aquest país". Tant el president del Montepio de Conductors de Manresa, Llorenç Juanola, com el president de l'IMCAE, Fermin Javier Albendea, també han reivindicat el paper de les mutualitats en la defensa dels conductors i han destacat la importància d'unir esforços per afrontar conjuntament els reptes de futur.

L'acte ha comptat amb la presència d'Olga Sánchez, regidora delegada de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa, que ha elogiat la tasca del Montepio de Conductors de la capital del Bages, de qui ha dit que "és un referent a la Catalunya Central en temes relacionats amb la seguretat viària i la mobilitat". 

En total, l'IMCAE agrupa al voltant de 100.000 conductors que confien en els productes i serveis que ofereixen aquestes entitats de cara als conductors i al conjunt de la societat.

La darrera vegada que el Montepio de Manresa va ser l'entitat amfitriona va ser el 2010, any en què va entrar en vigor l'actual llei de seguretat viària. Actualment, el president del Montepio de Manresa, Llorenç Juanola, ocupa el càrrec de vicepresident primer de l'IMCAE. A l'assemblea hi participen una cinquantena de delegats de les dotze entitats.