El Clam presenta la «C» que assenyalarà les tres seus del festival

L'acte s'ha celebrat a la plana de l'Om de Manresa amb una performance que ha volgut reproduir les condicions dels "Herois de la Salut"

La coreografia dissenyada per Loli Rubio ha acompanyat la presentació de la «C» del Clam
La coreografia dissenyada per Loli Rubio ha acompanyat la presentació de la «C» del Clam | Pere Fontanals
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 23:05h
El Clam ja està en marxa. De fet fa setmanes i mesos que la 14a edició del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya funciona en els caps i les agendes dels organitzadors, però aquest divendres s'ha portat a terme un pas "executiu", previ a la programació que començarà el 27 d'abril i que s'allargarà fins al 7 de maig i que tindrà com a seus, Navarcles, Manresa i Navàs.

L'acte d'aquest divendres ha servit per presentar el distintiu que assenyalarà les tres seus: una "C" de Clam, de fusta, i farcida de bombetes convencionals. Com tot l'escenari, amb un sostre de cables amb bombetes, i benes d'hospital que cobrien el secret i que han acabat per fer de base de la projecció dels trailers del Festival. "És un acte modest en que hem volgut posar en valor la feina dels herois de la salut, que aixequen campaments en llocs inhòspits per atendre els més necessitats", ha explicat el director de les gales del Clam, Enric Llort.

Una performance executada per onze noies dirigides per Loli Rubio han fet l'entrada, seguint músiques de llocs llunyans, a la projecció del vídeo del festival.


Vídeo: Clam Festival. Coreografia: Loli Rubio