Santpedor es prepara per a un Sant Jordi més llarg

La biblioteca Pare Ignasi Casanovas aprofita el Sant Jordi per premiar el lector més àvid, el nen o nena que hagi completat un passaport de lectura amb sis llibres

Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:20h
Llibres i roses seran els grans protagonistes d'aquest proper cap de setmana a Santpedor que ha preparat activitats tot el cap de setmana per a celebrar la Diada de Sant Jordi. El fet que caigui en diumenge ha allargat la celebració a tot el cap de setmana. A les tradicionals parades de rosses que muntaran al barri antic de Santpedor els comerços i també els centres educatius del poble en accions de solidaritat s'hi uneixen les parades dels llibreters, les activitats de la biblioteca i també accions per dinamitzar aquesta diada.

Així, els actes comencen demà dissabte amb la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas com a gran protagonista amb el lliurament a 2/4 de 12 del matí dels premis del passaport de lectura. La Biblioteca va repartir entre alguns cursos de primària de les escoles de Santpedor i Castellnou prop de 300 passaports. A mesura que els nens llegien un llibre quedava registrat al passaport que quedava ple quan els nens i nenes havien llegit sis llibres. Demà dissabte es farà un sorteig de dos lots de llibres entre els lectors més àvids. Igualment la biblioteca, farà tot seguit l'Hora del conte que aquest cop, i com no podia ser d'altra manera, se centrarà en la llegenda de sant Jordi, amb el conte Sant Jordi amb la Tieta Lourdes, a càrrec de l'Elisa Jorba.

Diumenge serà el plat fort de les activitats. A les parades de llibres i roses es farà també un espectacle infantil a la plaça Gran a partir de 2/4 de 12 del migdia titulat “Els 3 pèls del dimoni” amb la companyia Festinalente. Una hora més tard, a la Capella de Sant Andreu, es presentarà el llibre Historietes de la veu, una presentació vivencial i participativa a càrrec de Clara del Ruste. El punt i final serà el ball a Cal Llovet a les 18h amb Doble Perfil, organitzat per la Llar d'avis Ca l'Arola.
Arxivat a