Últimes places per a la nova edició del programa Líders del CFP i QRM Institute

Dijous 27 d'abril comença la segona edició a Manresa d’aquest programa formatiu adreçat a encarregats de producció i caps de fàbrica

Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:54h
El Centre de Formació Pràctica ja té a punt la nova edició del programa Líders, que s'iniciarà el dijous 27 d'abril amb l'objectiu de professionalitzar i millorar les capacitats de lideratge dels professionals que s'encarreguen de coordinar els processos de producció en tallers i petites empreses industrials. En aquests moments queden disponibles les darreres places, per a les quals es pot fer la inscripció durant aquests dies al telèfon 93 875 72 79 i a cfp@cfp.cat.

El Programa Líders és una proposta impulsada pel Centre de Formació Pràctica i QRM Institute i s'ofereix a Manresa per segon any consecutiu, després dels bons resultats obtinguts en l'edició 2016. El curs s'allargarà durant els mesos de maig i juny i tindrà un enfocament clar cap al lideratge i la gestió d'equips, amb la voluntat de donar eines a una figura professional clau a les petites indústries del territori.

Al llarg del curs tots els participants elaboren un pla de treball per a la seva empresa, que és supervisat pels formadors i que es presenta a la direcció. Els alumes de la passada edició del Programa Líders en destaquen l'enfocament cap a les noves tendències del mercat i la capacitat per aplicar els coneixements apresos al dia a dia de les empreses.