La Fira de Primavera de Navàs comença amb la trobada de gegants i la caminada

La trobada de gegants donarà inici a la Fira de Primavera de Navàs
La trobada de gegants donarà inici a la Fira de Primavera de Navàs | AjNvs
Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:08h
La trobada de Gegants que es farà dissabte 22 d'abril, a partir de les 4 de la tarda, obre el programa d'actes de la Fira de Primavera de Navàs. La plaça de l'Ajuntament acollirà la plantada de Gegants i les colles de geganters i grallers que hi participen: Ametlla de Merola, Balsareny, Carrer de la Riera de Vic, Espinalbet, Gironella, Lloret de Mar, Puig-reig, Sant Feliu Sasserra i Navàs.

La cercavila pel centre del poble començarà a les 5 de la tarda i acabarà al mateix punt de sortida amb una ballada de totes les colles amb el grup Xaranga Màgic. Ho organitza: Colla de Geganters de Navàs.

Amb previsió de bon temps, diumenge arriba la 31 edició de la Caminada Popular amb un recorregut únic de 14 km aproximadament, amb camins orientats cap al nord-est del municipi: Ametlla de Merola, Galera, Bosc de Matamala i retorn a Navàs seguint el riu Llobregat. La caminada és apte per a totes les edats. Tots els participants rebran un record de la caminada.

El preu de la inscripció serà de 8€ (fins a 14 anys 5€), i la podeu fer al local del CEN Navàs, a la carretera de Berga, 81, o el mateix diumenge al lloc de la sortida. Pels socis de l'entitat el preu serà de 4€, si s'inscriuen abans del dia de la caminada. Ho organitza: Centre Excuirsionista de Navàs

El mateix dia, a2/4 de 6 de la tarda, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Navàs es podrà veure la projecció de la pel·lícula BAILAMOS? De Richard Gere, Jennifer López i Susan Sarandon. Ho organitza: Fotofilm Navàs