El Manresa FS rep l'Olleria amb la necessitat d'assegurar la permanència

El partit es juga dissabte a 1/4 de 7 al Pujolet

Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:56h
A quatre jornades per acabar la lliga i amb dos partits a casa i dos a fora, el Manresa FS afronta un partit clau aquest dissabte, a 1/4 de 7, a Manresa, i ho presentem sota aquestes perspectives ja que a l'equip manresà li falten alguns punts per no haver de pensar amb possibles problemes de permanència.

En aquesta jornada, els manresans reben la visita del conjunt valencià de l´Ollería, equip que va iniciar la temporada molt negativament fins que a dos partits per acabar la primera volta, varen optar pel cambi d'entrenador. Això els va suposar una reacció molt positiva i va començar a augmentar llocs a la taula fins a la sisena posició actual amb 43 punts.

Previ a la temporada, Ollería era un clar candidat a l'ascens. El seu mal inici els ha condemnat a no arribar a llocs mes alts a la taula. Amb 110 gols a favor és el quart equip màxim realitzador del grup. La seva trajectòria com a visitant és de 13 partits jugats, 5 derrotes, 4 victòries i 4 empats.

El Manresa podrà comptar amb tota la seva plantilla a excepció del porter Aleix, sancionat pel comitè de competició. La convocatòria es donarà conèixer desprès de la sessió preparatòria d'aquest divendres a la tarda.