Set autors signaran els seus darrers llibres a l'Abacus per Sant Jordi

Marc Serena serà un dels autors que firmarà a l'Abacus
Marc Serena serà un dels autors que firmarà a l'Abacus | elpou.cat
Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:55h
Com cada any per Sant Jordi, l'Abacus de Manresa rebrà la visita de diversos escriptors que signaran els seus llibres. N'hi haurà que ho faran el dia 23 d'abril, a la parada que la llibreria col·locarà a Crist Rei, però alguns altres ho faran els dies 21 i 22, a la botiga situada al carrer de les Barreres de la capital del Bages.

El divendres 21, de les sis de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre, la manresana Eva Bach serà a les instal·lacions d'Abacus per firmar la seva darrera publicació, Educar per estimar la vida, un llibre que convida a revisar les creences i actituds que tenen els pares i mares envers els seus fills, amb l'objectiu de transmetre'ls l'amor per la vida.

El dissabte 22 seran Marc Serena, Pep Molist i Bernadette Cuixart els qui trepitjaran la llibreria manresana. Serena hi serà de dos quarts d'una fins a dos quarts de dues del migdia, amb el seu llibre Microcatalunya, una publicació que fa un extens retrat de tots els municipis de Catalunya de menys de 500 habitants. Per la seva banda, Molist i Cuixart signaran, des de les dotze del migdia i fins les dues de la tarda, el conte La Jordina i el drac Parrac, un llibre per a infants que posa de manifest que, tot sovint, les aparences enganyen.

El dia de Sant Jordi, Carmina Duran Galeote serà la primera autora que trepitjarà la parada que tindrà l'Abacus al Passeig. Signarà el seu llibre Pintar, camí de vida, un relat que sorgeix després que a l'autora li diagnostiquessin un càncer de pit. La pintura es va convertir, durant un temps, en una vàlvula d'escapament per a ella.

Roger Galve, Agnès Torras i Núria Company signaran Un dia senzill, un conte solidari els beneficis del qual aniran destinats a Ampans.

La poetessa Sònia Moya serà a la parada de dos quarts de quatre a dos quarts de cinc de la tarda per signar el seu darrer poemari, Intersecció de conjunts, un llibre on l'autora explora l'experiència de la maternitat viscuda des de la triple condició de mare, dona i ésser humà.

Finalment, de dos quarts de cinc fins a dos quarts de sis de la tarda, Ivan Tapia signarà Escape Book, el primer llibre de l'Estat espanyol basat en el fenomen dels escape rooms, a través de Candela Fuertes, una periodista d'investigació especialitzada en delictes econòmics i financers que té 60 minuts per sortir d'un laberint i donar a conèixer els plans secrets de dos empresaris que posen en perill el futur del món.