Mor a l'hospital la dona que els Bombers van rescatar de casa seva inconscient

Unes hores abans del rescat, la dona havia patit un ictus que no va poder superar

Els bombers accedint a l'interior de l'habitatge pel balcó exterior, dissabte passat
Els bombers accedint a l'interior de l'habitatge pel balcó exterior, dissabte passat | Pere Fontanals
16 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:42h
Carme Serra, la dona de 60 anys que el passat dissabte al matí els Bombers van rescatar de casa seva després de no donar senyals de vida durant dos dies, va morir poques hores després a l'hospital a causa de l'ictus que havia patit a casa i que li havia produït, també, un traumatisme cranial a causa de la caiguda.

Aquest dissabte al matí, els Bombers havien rescatat de casa seva una dona de qui els seus coneguts feia dos dies que no en sabien res. Els fets van passat sobre les 11 del matí quan dues amigues seves, després de veure que no les contestava al telèfon, s'havien dirigit a casa seva on tampoc les va respondre. Davant d'això, van donar l'avís a emergències, i els Bombers, la Policia Local i el SEM es van dirigir al carrer Sant Bartomeu, 24, on, amb l'escala del camió, van accedir al segon pis trencant un dels vidres.

Allà s'hi van trobar Carme Serra estirada al terra, inconscient, i amb un traumatisme al cap, encara viva, i va ser traslladada pel SEM a Sant Joan de Déu per estabilitzar-la. Poques hores després moria a l'hospital. El fet que a casa seva hi hagués una olla amb el foc encès quan van entrar-hi els bombers fa pensar que Serra havia patit l'ictus el vespre anterior mentre preparava el sopar i havia caigut produint-se el traumatisme cranial. El fet de passar tantes hores després d'haver patit l'ictus, va fer impossible que els sanitaris la poguessin recuperar.