Els Bombers treballen cinc hores en un nou incendi a l'antiga fàbrica Mabsa de Navarcles

El foc ha afectat una altra nau de la fàbrica que havia cremat dimarts passat

15 d'abril del 2017
Actualitzat el 16 d'abril a les 19:46h
Nou incendi a l'antiga fàbrica Mabsa de Navarcles
Nou incendi a l'antiga fàbrica Mabsa de Navarcles | Marc Martínez
Els Bombers han treballat des de 3/4 de 7 de la tarda fins a la mitjanit de dissabte en l'extinció i control d'un nou incendi que s'ha produït en una nau de l'antiga Mabsa, a Navarcles, després del foc que hi va tenir lloc dimarts passat. En aquella ocasió l'incendi es va declarar en una altra nau d'aquest mateix complex abandonat dins de la trama urbana del municipi.

Segons han informat Bombers a NacióManresa, quan faltaven cinc minuts per a 3/4 de 7 de la tarda s'ha rebut l'avís que un incendi cremava a l'antiga fàbrica Mabsa de Navarcles. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre camions de bombers i un vehicle de comandament. L'incendi s'ha declarat en una nau diferent a la de l'incendi del passat dimarts, però els elements de combustió eren els mateixos: brossa i rotllos de material vells, i també ha afectat la teulada.

Tot i que les flames van ser apagades sobre les 10 de la nit, els Bombers van continuar treballant-hi fins a la mitjanit per sufocar punts calents i aquest diumenge al matí s'hi ha fet una nova revisió.