Sallent posa a l'abast del seu comerç una plataforma de venda on line

El proper 19 d'abril se'n farà la presentació al Viver d'Empreses El Salt

Redacció
15 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:25h
L'Ajuntament de Sallent s'adhereix a la plataforma Ofer.cat per seguir oferint eines digitals a empreses, comerços i autònoms del municipi.

Aquesta plataforma és una eina que permet crear ofertes de productes o serveis online compartint-los a les xarxes socials. Les ofertes es poden crear amb pocs minuts des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil mitjançant una aplicació ben senzilla i un cop compartida tothom podrà contactar amb l'anunciant per reservar el producte o servei. Si es desitja, a part de publicar les ofertes online, també hi ha l'opció de vendre online, creant així un punt de venda online 24h.

Els interessats podran assistir a la presentació del projecte que tindrà lloc al Viver d'Empreses El Salt el proper 19 d'abril a les 15.30h. En aquesta reunió s'explicarà el projecte, s'atendran preguntes i es farà una petita demostració del funcionament d'aquesta aplicació.

Cal confirmar l'assistència trucant al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament: 93 820 61 92, o bé, per e-mail: [email protected].