Espectacular accident a causa de l'alcohol entre una furgoneta i un turisme a la Bonavista

Un dels implicats a l'accident ha donat un nivell d'alcoholèmia "molt elevat", segons la Policia Local de Manresa

La furgoneta bolcada i el turisme blau -a l'esquerra- contra el que ha xocat
La furgoneta bolcada i el turisme blau -a l'esquerra- contra el que ha xocat | Lou Bravo
15 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:41h
Un espectacular accident ha encallat el trànsit aquest dissabte a les tarda a la carretera de Vic a l'altura de la Bonavista, després que una furgoneta i un turisme hagin xocat de forma fronto-lateral i el vehicle pesant hagi bolcat just a la cruïlla amb el passeig de Pere III.

L'accident ha tingut lloc a 1/4 de 5 de la tarda, i fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat dotacions de la Policia Local, dels Bombers i del SEM que han regulat el trànsit, han atès un dels ocupants de la furgoneta, que ha resultat ferit lleu i, hores d'ara, treballen en la instrucció de l'accident. Malgrat que fonts de la Policia Local de Manresa han explicat a NacióManresa que encara és molt d'hora per extreure'n conclusions, treballen amb la premissa que un dels dos conductors ha donat un nivell d'alcoholèmia "molt elevat", tot i que no ha especificat ni el grau ni el conductor de quin dels vehicles es tracta.

Per l'aparença de l'accident, un dels dos vehicles s'ha desviat del sentit de la seva marxa i ha envaït els carrils en sentit contrari. En el moment del xoc, el conductor de la furgoneta ha fet un cop de volant provocant el bolcament del vehicle.

En breu completarem la informació amb les dades oficials
 

Els dos vehicles implicats en l'accident. Foto: Bernat Bernabeu
 

La furgoneta bolcada. Foto: Bernat Bernabeu