L'Escola de Fonollosa portarà al Teatre Conservatori el musical «Matilda»

L'obra, interpretada per nens i nenes de 10 i 11 anys, es podrà veure el diumenge 18 de juny a les 18h dins la programació d'Imagina't

Redacció
15 d'abril del 2017
Actualitzat a les 0:10h
El Teatre Conservatori de Manresa acollirà el diumenge, 18 de juny a les 18h, l'adaptació del musical Matilda a càrrec dels alumnes de l'Escola de Fonollosa. Després dels èxits dels musicals de 7 noies per a 7 germans, Hairspray o La botiga dels horrors, que ja es van poder veure al Teatre Conservatori, ara l'escola de Fonollosa arriba amb el musical basat en la novel·la de Roal Dahl que es podrà veure dins la programació d'Imagina't. Les entrades, que ja són a la venda, es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal o per internet

L'escola de Fonollosa continua apostant per fer que els seus alumnes de Cicle Superior (nens i nenes de 10 i 11anys) duguin a terme un espectacle musical com a projecte transversal de curs. L'escola de Fonollosa té ja en el seu Projecte Educatiu una especial atenció per a l'educació artística i molt especialment per a l'Educació Musical. Així, tots els nens d'aquesta escola poden triar un instrument entre el piano, la guitarra, la flauta travessera, el clarinet, la bateria, el contrabaix i el violí i l'aprenen a tocar al llarg de cinc cursos. Dins de la mateixa escola actualment hi ha en funcionament sessions de Cant Coral i dues orquestres (la dels ex-alumnes de 12 a 18 anys i la dels petits de 9 a 12anys). El treball final en acabar l'escolarització, cada dos anys, suposa la posada en escena d'un musical. 

Aquesta vegada el repte ha estat portar directament de Londres l'adaptació del Musical d'una obra mestra de la literatura infantil Matilda. De fet, a inicis de curs es va commemorar el 100 anys del naixement del seu autor, Roald Dahl. El muntatge, interpretat per més de 30 alumnes de 5è i 6è que fan d'actors, ballarins i cantants, comptarà amb música en directe sota la direcció de David Martell, responsable també dels arranjaments musicals. David Martell al piano estarà acompanyat per Nil Buxó al clarinet, Xevi Camp a la bateria, Anna Clarena al violí i Toni Garrido a la flauta travessera.

El musical de Matilda es podrà veure també els dies 21 de maig a Fonollosa, el 28 de maig a Fals i el 4 de juny a Aguilar de Segarra.