Els clients del Mercat de Puigmercadal ja tenen vals de pàrquing o de targetes T2

Per una compra mínima de 12 euros a les diferents parades ja tenen una hora d'aparcament gratuït, o bé una targeta T2 per al transport públic municipal

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:17h
Des de fa uns dies han començat les promocions que es porten a terme des de l'Ajuntament amb l'objectiu de revitalitzar el Mercat de Puigmercadal, un equipament del qual va assumir la gestió a inicis d'any.

En aquests moments, els clients que fan una compra mínima de 12 euros entre les diferents parades del mercat tenen una hora d'aparcament gratuït, al pàrquing subterrani de sota el mercat. Aquest import de compra mínima pot ser la suma dels tiquets obtinguts a les parades que s'han sumat a la iniciativa, que actualment són pràcticament totes.

Els clients que ho prefereixen també poden obtenir una targeta T2 (dos viatges) per al bus urbà, també totalment gratuïta, per aquesta compra mínima.

Un mercat de productes saludables, ecològics i de proximitat

Des que l'Ajuntament ha agafat les regnes de la gestió del Mercat, la seva intenció és la de treballar per definir un nou model de mercat, tot convertint-lo en una icona del producte saludable, ecològic i de proximitat. Per això, diversos grups de treball estan treballant en la mateixa direcció. A més, el mercat forma part d'un Pla pilot de la Diputació de Barcelona, que actualment realitza una diagnosi, i properament també farà propostes per al futur de l'equipament.

Paral·lelament, s'està treballant una nova imatge i un pla de comunicació del mercat, que servirà per transmetre aquests valors i singularitat que es vol atribuir a Puigmercadal. L'objectiu és presentar-la el mes de maig i a partir d'aquí implementar-la i tirar endavant altres accions de difusió.