Paula Cubero es classifica per a la fase final Campionat d'Espanya de judo

Paula Cubero amb el seu preparador
Paula Cubero amb el seu preparador | Esport-7
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:02h
El passat dissabte es va celebrar al pavelló municipal Benicalap de Valencia la Fase Sector del Campionat d'Espanya de judo en categoria absoluta, entre les federacions de Múrcia, Balears, València i Catalunya. Els tres primers de cada categoria de pes es classificaven per a la Fase Final a Pinto (Madrid) el dia 28 d'abril.

La Federació Catalana de Judo va convocar d'Esport-7 a Paula Cubero, Rubèn Mani i Toni Torra per participar-hi. Paula Cubero va classificar-se per a la Fase final després de quedar en 3a posició de la categoria de -48 Kg. Rubèn Mani i Toni Torra no van obtenir la classificació.

Bons resultats d'Esport-7 a l'Open de Brazilian Jiu-Jitsu de Mataró

Aquest diumenge es va celebrar a Mataró l'Open de Brazilian Jiu-Jitsu amb la participació de competidors de tot l'estat i de Catalunya. Esport-7 hi va participar amb un nombrós equip que va obtenir excel·lents resultats.

Marc Ayala es va imposar en la seva categoria de pes després de disputar i guanyar quatre combats. Joedy Maia va ser primer en la categoria de cinturons marrons i tercer classificat en la categoria absoluta.

Fermí Olid va ser segon en la categoria de cinturó morat i Pere Ruaix va ser quart, quedant-se a les portes del bronze. També van participar però no van obtenir classificació, Ferran Cuní i Ferran Rubí.