Ampans posa en marxa un nou espai de formació al centre de Manresa

Els cursos programats van adreçats a persones que volen millorar les seves competències i habilitats, tant personals com professionals

Local on Ampans impartirà la formació al carrer Barcelona de Manresa
Local on Ampans impartirà la formació al carrer Barcelona de Manresa | Ampans
Redacció
07 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:45h
Ampans engega un local de formació al carrer Barcelona de Manresa. Un nou espai centrat en l'aprenentatge com a instrument clau en la millora de les habilitats de les persones; per desenvolupar coneixements, aptituds i actituds personals que permetin donar resposta a les necessitats laborals i d'adaptació a una societat i món laboral en canvi constant.

Ampans, amb un model d'experiència en l'acompanyament i recerca d'oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, s'ha obert a totes aquelles persones amb necessitats formatives després que la demanda de formació i orientació laboral s'ha doblat en els últims quatre anys. Si l'any 2013 l'entitat va formar una seixantena de persones, l'any 2016 n'ha format més d'un centenar i de cara al 2017 preveu formar al voltant de 400 persones.

Els cursos programats al local del carrer Barcelona van enfocats al negoci digital, el social media i al màrqueting digital; a més d'un ventall d'oferta en formació contínua amb cursos de coaching, gestió de l'estrès, mindfulness, lideratge d'equips, habilitats de comunicació i tècniques de relaxació, entre d'altres.

Les diferents formacions, subvencionades pel Consorci per a la Formació contínua, el SOC i el Fons Social Europeu, compten amb formadors de primera línia en cada àmbit professional. Les inscripcions estan obertes per a tots aquells que vulguin apuntar-s'hi.