La Coral Romaní de Balsareny estrenarà el seu primer musical en solitari

"Una nit de primavera" ha estat dirigit per Marc Comabella i es podrà veure dissabte i diumenge a la Sala Sindicat

Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Elenc d'actors i actrius que interpreten «Una nit de primavera»
Elenc d'actors i actrius que interpreten «Una nit de primavera» | Coral Romaní
A Balsareny, el teatre, sempre ha estat molt arrelat i és per això que la Coral Romaní de Balsareny fa un any i mig es va engrescar en muntar el musical basat en Una noche de primavera sin sueño, un musical que aquest proper cap de setmana viurà, finalment, la seva estrena.

La Coral Romaní ja havia col.laborat en altres musicals que havia fet la Coral Sant Esteve de Balsareny, però es van proposar el repte de fer-ne un ells sols i per això van engrescar al Marc Comabella Navarro, que és el sots director de la Coral Romaní, i ara ha estat el director i compositor de les músiques d'aquesta obra. De fet, és la primera obra que va escriure Enrique Jardiel Poncela i que va ser estrenada al teatre Lara de Madrid.

Està interpretada per nou joves actors i actrius, Paula Soler, Ferran Galiano, Abel Fornell, Júlia Pardillo, Laia Rodríguez, Laia Carulla, Aina Rodríguez, Jordi Comabella i Berta Soler. La música en directe serà interpretada per tres alumnes del Conservatori de Manresa, Marc Comabella al piano, Mel·lina Illa al violí i Núria Casas al contrabaix. L'obra té una durada d'uns 100 minuts aproximadament.

El musical Una nit de primavera, té el recolzament de la Coral Sant Esteve, Els Pastorets de Balsareny i l'Ajuntament de Balsareny, així com un munt de persones que desinteressadament hi han posat el seu gra de sorra.

És el primer musical que ha dirigit Comabella, a més de ser qui ha composat les cançons, un total de vuit cançons de temàtiques diferents però seguint una línia estilística bastant similars entre elles.

Les funcions tindran lloc el dissabte 8 d'abril a les 10 de la nit, i el diumenge 9, a les 6 de la tarda a la Sala Sindicat. Les entrades anticipades es poden comprar al Dolç Capritxet de Balsareny en horari comercial.