El CN Minorisa guanya a Igualada i es classifica per al play off d'ascens (5-7)

I el femení manresà venç clarament a Vallirana i es referma en la quarta posició

02 d'abril del 2017
Actualitzat a les 22:47h
El CN Minorisa s'ha imposat aquest cap de setmana al CN Igualada a domicili aconseguint d'aquesta manera els dos punts que els calien per confirmar el segon lloc i classificar-se, d'aquesta manera, per jugar la fase d'ascens a la màxima categoria catalana.

Els de Gaspar Ventura van sortir a jugar el partit coneixedors de la necessitat d'assolir els dos punts. Convençuts que depenien d'ells mateixos, van imposar una defensa ordenada per a ofegar al jugador local més perillós, el seu boia Noguera, i buscar un joc ràpid, amb moviments per trobar les ocasions de gol necessàries per assolir un resultat favorable. Les dues coses es van aconseguir, però disposar d'ocasions no significava que es transformessin en gols. D'aquesta manera el partit va ser igualat i tot i que els igualadins només van anar un cop per davant en el marcador, 3-2 a la meitat del segon període, el domini en el lluminós va ser sempre per als manresans.

El primer gol va ser pel CN Minorisa, que en llançament exterior de Bisbal posava en el marcador el 0-1. La primera superioritat dels bagencs no es va transformar en gol i en la primera dels locals aconseguien l'empat. Tot i tenir diverses ocasions, entre elles dues superioritats, els jugadors del CN Minorisa no van poder moure més el marcador en aquest primer quart.

El segon quart s'inicià amb gol de Casasayas en superioritat, que tingué resposta local després de desaprofitar els minoristes una nova superioritat. L'únic gol local marcat en igualtat empatava el matx i la primera pena màxima per als de Les Comes feia pujar el 3-2 que alertava als jugadors del CN Minorisa. A la vegada, una sonora protesta de Talavera significava targeta vermella i la seva eliminació del partit. Semblava que tot es posava més difícil. Marc Bisbal empatà en superioritat i els manresans disposaren de dues oportunitats per aconseguir avantatge en el marcador, una jugada d'home de més i una pena màxima llançada per sobre ela porteria local, però cap de les dues es materialitzà. D'aquesta manera, s'arribà a la meitat del matx amb empat a tres gols.

Als 30 segons de la represa Casasayas posava de nou en avantatge al CN Minorisa, però en la següent jugada arribà el segon penal favorable per als de casa, que empataven. De nou Casasayas avançava als minoristes, que desaprofitaren la vuitena superioritat per poder arribar amb dos gols d'avantatge als vuit minuts final. No va ser així.

Encara es complicaren més les coses pel CN Minorisa quan van encaixar el gol de l'empat en inferioritat de manera infortunada, ja que desprès de defensar bé la jugada, una sèrie de rebots va portar la pilota a la mà de Badia que va empatar a manca de 4.33. La sort es mostrava esquiva per als manresans, que veien com un bon llançament de Bisbal en superioritat s'estavellava en la base de la porteria defensada per Gómez, passava per darrera del porter local fins a tocar l'altre pal i no entrava per mil·límetres. Les banquetes vivien amb intensitat el partit i la manresana esclatà d'alegria quan Bisbal, en jugada individual posava el 5-6 en el lluminós. Faltava 1.56. Jugada de superioritat desaprofitada i nervis. Bona defensa i gol definitiu de Ruiz en llançament exterior creuat que feia que les abraçades arribessin de manera desenfrenada al costat del CN Minorisa. El partit acabava amb victòria manresana per 5-7.

Arbitratge a càrrec de Pascual i Massegù. Van assenyalar onze exclusions i un penal als jugadors locals, de les quals només dues van convertir-se en gol per part dels minoristes, per tres i dues penes màximes, que significaren quatre dels cinc gols anotats pels anoiencs.

Alineacions i golejadors:

CN Igualada: R Sorlé, E Noguera 2, D Peleja, J Burgues, R Calaf, J Soler, J Martínez, T Mallofré, D Sánchez 2, M Badia 1, Q Villarubias, X Palomo, D Gómez.

CN Minorisa: I Prieto, T Sala, E Casasayas 3, R Ruiz 1, E Martínez, O Muns, J Calatayud, A León, C Talavera, M Bisbal 3, K Muñoz, M Puerta, A Fernández.

Ara el CN Minorisa haurà de jugar amb els dos darrers equips de la 1a Divisió, GEiEG i CN Sallent i el líder de la 2a Divisió, el WUA, per dues places per a la propera temporada. L'inici de la fase és el 22 d'abril.

Victòria clara del femení a Vallirana (7-11)

Les noies del CN Minorisa demostraren la justícia de la seva bona classificació a l'imposar-se a domicili al CN Vallirana, rival directe conjuntament amb l'Hospitalet en la lluita per al quart lloc de la classificació. El partit va estar dominat de principi a fi per les bagenques, que amb gols de Boixader i Peirón posaren el marcador 0-2 en franquícia en el primer quart. El segon quart segui el mateix camí, Casasayas marcava el 0-3 i Noguera feia que a l'equador del matx s'arribés 2-4.

De nou Casasayas anotava a l'inici del tercer quart el 2-5, i la mínima resposta local no evitava que, amb gol de Boixader s'arribés a manca dels darrers vuit minuts amb 3-6 en el lluminós. Aquesta avantatge la van saber fer bona les manresanes tot i l'allau de gols que es va viure en el darrer període 4-5. Després de que les locals s'aproparen a un gol 5-6 i 6-7 en dues ocasions, la resposta manresana va ser concloent. Liderada per Casasayas, que va anotar tres gols en aquest període, i acompanyada pels gols de César i I Peirón, feien que l'ensurt només quedés en això, un ensurt, i aconseguir un resultat ampli i convincent. Resultat final: 7-11.

Arbitratge a càrrec de Fuentes i Navarro. Van assenyalar cinc exclusions i un penal a jugadores del Baix Llobregat per vuit exclusions a les bagenques.

Parcials: 0-2, 2-2, 1-2, 4-5.

Alineacions i golejadores:

CN Vallirana: P Gallego, M Brugada, L Concepción, C Marquez, M Flamerich, A Aguilera, A Ferreiro, M Regel 3, L Gomila 1, S Brugada 2, M Ramoneda 1, R Pérez i M Garcia.
CN Minorisa: L Puiggrós, J Boixader 2, A Casasayas 5, A Toribio, I Peirón 2, R Solernou, E Noguera, L Muns 1, J César 1.

El CN Minorisa surt golejat de Mataró (25-5)

El CN Minorisa B no va ser rival per un CN Mataró B ja classificat per a la fase d'ascens al grup superior, i va perdre clarament per 25-5. El primer quart ja va ser una mostra de la superioritat dels del Maresme, amb resultat de set de tennis, 6-2, amb gols bagencs anotats per Sala de pena màxima i Ruiz. Els locals repetiren els sis gols en el segon període, però els bagencs només pogueren marcar en una ocasió, gol signat per Puerta. Amb 12-3 en el marcador s'arriba a la meitat del matx.

Després del canvi de camp arribà el parcial més sever, un 7-0 que no permet més comentaris per la seva contundència. Amb tot resolt, al darrer quart es va repetir el resultat del període inicial, 6-2, amb gols visitants anotats per Sala i Ruiz. Marcador final 25-5.

Arbitratge de C Núñez i D Gómez. Van assenyalar cinc exclusions i un penal als jugadors maresmencs per quatre exclusions als manresans.

Parcials: 6-2, 6-1, 7-0 i 6-2.

Alineacions I golejadors:

CN Mataró B: X Casabella, M Mora 5, M palomino 1, A Teixidó 1, P Pannon 6, O jordà 8, R Cambray 2 M Corbalan 1, F Iriso, M Omedes 1, R Homar, J Biosca, V Romera.
CN Minorisa B: G Polinario, A Flores, R Ruiz 2, M Puerta 1, B Bello, A batanés, E Masplà, R Sala 2, J Flores, J Sala.