El CN Sallent perd contra el GEiEG i acaba la lliga en última posició (5-6)

El CN Sallent acaba la lliga en última posició
El CN Sallent acaba la lliga en última posició | Simón Noguera
02 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:57h
Mal partit del CN Sallent contra el GEiEG, que condemna els bagencs a l'última posició de la classificació. Decepció al set sallentí desprès de la derrota inesperada davant el set gironí, que es presentava a la piscina local amb la baixa del seu important boia per lesió, referent de l'atac dels visitants. Era una bona oportunitat per acabar la lliga regular per davant dels gironins i abandonant l'últim lloc de la classificació per primera vegada en tota la temporada. És veritat que no hi havia res en joc, tots dos equips ja saben que s'hauran de jugar la seva permanència en la lliga de promoció, però potser la imatge donada va estar la del pitjor partit d'aquesta segona volta.

Els millors partits dels sallentins s'han vist sempre fora de casa i mostren molta dificultat per fer un bon joc a la piscina local, d'amplitud més reduïda, a més que aquest dissabte es van notar a faltar alguns dels jugadors referents d'altres ocasions, més apagats. També van notar molt la falta de ritme i el moviment de l'equip, i un pel més de concentració i ambició. El fet de fer un 0 de 8 en jugades de superioritat, a més dels nombrosos pals i cert individualisme, no beneficia l'equip. Els sallentins arriben a la promoció per mantenir la categoria contra el propi GEiEG, U. Autònoma i CN Minorisa, en format lligueta i amb dues places en joc.

Tot i haver insistit molt durant la xerrada del tècnic prèvia al partit, les errades de marcatge feien que els dos jugadors referents de l'atac gironí fessin pujar el 0-2 de bon començament. A. Estany i X. Pelegrín s'encarregaven de tornar la igualtat a l'electrònic abans del final de quart. Temps mort i nova errada amb penal a favor dels visitants que acabaven per davant 2-3 el quart.

E. Verges tornava a posar 2 amunt els gironins a la sortida del segon amb uns sallentins que desaprofitaven clares ocasions a 2 metres quan la pilota es veia més dintre de la porteria que mai. D. Holgado feia el 3-4 amb el que s'arribava al descans.

Mateix guió després del canvi de banquetes. Nou gol gironí que continuava marcant la diferencia al marcador i D. Holgado tornava a retallar en l'últim minut del quart, amb més errades sallentines molt clares en llançaments i un joc cada vegada més estàtic.

El sisè gol gironí a falta de 3 minuts va posar massa amunt el partit i la falta de reacció local va fer que s'arribés a 1,30 del final amb el gol d'A. Noguera, un per sota. Les errades sallentines desaprofitant diverses jugades amb males passades i amb joc massa individual feien arribar al final del quart sense opcions i amb una derrota inesperada quan tot s'havia posat de cara.

Arbitratge de Calvo i Blanco que van xiular 4 exclusions i 1 penal als sallentins, per 8 exclusions i 1 penal als gironins. 0/8 pels sallentins i 2/4 pels gironins en superioritats.

Parcials: 2-3, 1-1, 1-1, 1-1.

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (2), S.Cabrera, X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrín (1), G.Tutusaus, A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado, R.Boixader, J.Vila.

G.E.i.E.G: M.Hernández, E.Sangenis, S.Duran, M.Gatius, G.Donzelli (1), E.Verges (2), J.Llaurado, P.Herrera, X.Vilalta, A.Murillo, J.Martínez (3).