El FABA del Barri Antic aplegarà una quarantena d'activitats artístiques

Aquest dijous s'ha gravat un vídeo de dansa contemporània al primer tram del Passeig de Pere III per promocionar el festival

VÍDEO Fragment de la gravació que s'ha fet aquest dijous per promocionar el FABA
VÍDEO Fragment de la gravació que s'ha fet aquest dijous per promocionar el FABA | L'Antic
30 de març del 2017
Actualitzat el 31 de març a les 18:12h

VÍDEO Fragment de la gravació que s'ha fet aquest dijous per promocionar el FABA. Vídeo: L'Antic

El Festival Artístic del Barri Antic (FABA) treballa amb una quarantena d'activitats artístiques que es podran gaudir a diversos punts i locals del Centre Històric durant aquesta primavera a partir del dia de Sant Jordi.

Diversos agents culturals de la capital del Bages juntament amb L'Antic promouen i cordinen aquest festival que, com a tal, serà el primer que se celebra al nucli antic de Manresa. L'anunci de la programació completa es farà la propera setmana alhora que es presentarà el vídeo promocional que s'ha estat gravant aquest dijous a Crist Rei i el primer tram del Passeig Pere III amb un espectacle de dansa contemporània en obert que ha anat a càrrec de Laura Bataller i Maria Ribera.

El FABA té l'objectiu d'aglomerar l'activitat artística i cultural del Barri Antic sota un mateix cartell durant el mes de maig. Cadascun dels agents culturals que hi participen programarà activitats segons les seves possibilitats i preferències, i des de L'Antic es vetllarà per què no hi hagi contraprogramació entre els espectacles. S'hi podran veure exposicions, recitals de poesia, teatre, performances, concerts, a banda de celebrar-hi tallers o xerrades.

Un dels principals atractius que proposa L'Antic és l'espectacle de clausura que es durà a terme el 27 de maig a l'edifici de l'Anònima. El FABA té com a fita donar visibilitat al vitalisme del Barri Antic i al seu dinamisme cultural.