El Manresa FS goleja el Solsona i es classifica per als vuitens de la Copa Catalunya

El Manresa FS va aconseguir una còmoda victòria a Solsona
El Manresa FS va aconseguir una còmoda victòria a Solsona | MFS
30 de març del 2017
Actualitzat a les 18:49h
El Manresa FS jugarà els vuitens de final de la Copa Catalunya a Segur de Calafell davant el Platense Calafell de 3a divisió Nacional, després de superar el Solsona per 7-1. Els manresans varen seguir contra els solsonins la tònica del partit a l'Hospitalet amb un joc ràpid, brillant i llegint en cada moment les accions que s'havien de portar a terme. Tant és així que només començar el partit, el conjunt manresà ja es va apropar a la porteria contrària sense deixar que el Solsona pogués respirar. Davant un pavelló ple a vessar, els manresans anaren incrementant el marcador fins arribar al descans amb un clar parcial de 0-5.

La segona part no va ser d'inferior nivell, si bé és cert que els del Bages baixaren en alguns moments el ritme de joc, fet normal per les expectatives de partit. Tot i així, el Solsona es va sentir incòmode durant tot el partit sense poder demostrar el nivell que realment té, fins a encaixar un clar 1-7 al final del partit.

Així doncs, el Manresa FS deixa enrere a la copa a dos bons equips, el Pallejà, líder de 3a divisió Nacional, i el Solsona, que lidera el grup 3 de divisió d'honor catalana.