La comèdia «L'hostalera» de Carlo Goldoni arriba aquest cap de setmana al Kursaal

El muntatge de La Perla29 es podrà veure en dues funcions, dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda

«L'hostalera» arriba aquest cap de setmana a Manresa
«L'hostalera» arriba aquest cap de setmana a Manresa | Promocional
Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a la 13:51h
L'hostalera de Carlo Goldoni, protagonitzada per Laura Aubert i David Verdaguer, es podrà veure aquest cap de setmana a la Sala Gran del Kursaal en dues funcions, dissabte 1 d'abril a les 21h i diumenge 2 a les 18h. 

Mirandolina és la jove que porta l'hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i molts s'hi estan molt més temps del que esperaven. Una tarda n'arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix fer-lo caure.

A partir d'aquí arrenca una lluita entre dues bèsties tocades per la passió, l'amor i el joc de la seducció. L'hostalera és una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l'enamorament, l'amor... On comença un i acaba l'altre? Els sabem diferenciar quan un o l'altre ens arrosseguen? I si no ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents? 

La comèdia, versionada i dirigida per Pau Carrió, és una producció de La Perla29 que compta amb la interpretació de Laura Aubert, David Verdaguer, Marc Rodríguez, Alba Pujol, Jordi Oriol, Pep Ambrós i Mireia Illamola.

El Kursaal se suma a la celebració del dia Mundial de l'Autisme

Amb motiu del dia Mundial de l'Autisme, que es celebra el proper diumenge 2 d'abril, el Teatre Kursaal de Manresa es suma aquest cap de setmana a la campanya Il·luminat de blau, que farà que edificis institucionals, històrics i turístics d'arreu del món s'il·luminin de color blau. La façana del Kursaal es podrà veure il·luminada de color blau aquest dissabte i diumenge al vespre. 

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu és de 25€ (20€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i 6€ els menors de 25).