Oques Grasses oferiran un concert doble aquest divendres a l'Stroika

El grup osonenc, aprofita la visita a Manresa per oferir un concert especial per als més petits, una oportunitat única per a gaudir en família de la seva música

La portada del nou disc d'Oques Grasses,  «You Poni»
La portada del nou disc d'Oques Grasses, «You Poni» | Promocional
Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a les 12:22h
Oques Grasses aterren divendres a l'Stroika per a presentar el seu últim treball You Poni (2.016 Berverly Hills Records) i aprofitaran la visita per oferir un concert pensat per als menuts dins del cicle Música per a Menuts de Casa de la Música de Manresa.

El cicle Música per a Menuts té per objectiu donar a conèixer formacions musicals als més petits de la família, adaptant tant el repertori, com el volum a les seves necessitats. Creant un espai per a gaudir en família de la música en directe.

Pel cicle han passat Gossos i també tributs de AC/DC i Ramones, amb un èxit de públic en els tres casos. El concert d'Oques Grasses per a menuts tindrà lloc divendres a les 6 de la tarda. Els menors de 3 anys tindran entrada gratis, i entre 3 i 18 anys, l'entrada anticipada val 5 euros i 8 a taquilla. Per als majors de 18 anys, l'anticipada és de 7 euros, i de 10 a taquilla.

El concert normal tindrà lloc el mateix divendres a 2/4 de 12 de la nit. L'entrada anticipada per aquest concert és de 8 euros, i de 13 si es compra a taquilla.