Ampans presentarà el seu nou servei ocupacional a les entitats de Sant Joan

L'acte tindrà lloc el proper dilluns 24 d'abril, a les 8 del vespre

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 19:51h
Ampans, en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, ha programat de cara a finals d'abril una trobada amb les entitats locals per presentar el nou servei ocupacional que oferirà al municipi amb l'objectiu de disposar de més i millors eines i un servei d'atenció més acurat adreçat a les persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals. L'acte tindrà lloc a les instal·lacions del nou centre que s'està habilitant a l'Avinguda Torrent del Canigó, número 7. Cal omplir aquest formulari per confirmar assistència. 

Després d'anys d'estreta col·laboració entre el consistori, les entitats locals i Ampans aposta per obrir aquest Centre Ocupacional a Sant Joan de Vilatorrada amb la voluntat d'estar més a prop de les famílies i l'entorn originari de les persones que atenen. D'aquesta manera, Ampans referma el seu compromís amb el territori i continua treballant per la plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, oferint suport i acompanyament personal i familiar des de l’educació i la formació. 

Sant Joan de Vilatorrada ja acull des de fa anys una llar-residència d'Ampans, entitat que també col·labora en diversos esdeveniments, com ara la Festa Major Infantil o la Fira Discat. Ara aquestes noves instal·lacions esdevenen un pas més per generar oportunitats que afavoreixin els vincles i la màxima autonomia i qualitat de vida de les persones amb necessitats de suport. 

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada anima la ciutadania i les associacions del municipi a ser partícips d'aquest acte en què l’entitat explicarà la funció social d'aquest nou servei d’Ampans. La inauguració pública i oficial del projecte, però, no es durà a terme fins més endavant.