El curs de cuina monacal de Navarcles se centra a la cuina dels monjos tibetans

La sessió serà el proper dijous a les 8 del vespre a la fundació Alícia-Món Sant Benet

Aquest cap de setmana torna la Fira de l'Abat a Navarcles
Aquest cap de setmana torna la Fira de l'Abat a Navarcles | Àlex Gómez Ribera
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 15:29h
Aquesta ja és la X edició del curs de cuina monacal. I és que la Fira de l'Abat de Navarcles arriba aquest cap de setmana 1 i 2 d'abril. Uns dies on Navarcles retorna als temps quan Sant Benet era el senyor de Navarcles. Un dels actes més importants abans de la fira és el curs de cuina Monacal, que organitza l'Ajuntament de Navarcles juntament amb la Fundació Alícia i Món Sant Benet. El curs tindrà lloc a la Fundació Alícia, dijous a les 8 del vespre, i seguirà amb uns dies on es poden aprendre i degustar diferents receptes de l'època. Aquest any el receptari s'ha basat en un recull dels monjos tibetans. A la presentació de l'acte hi assistirà Nagawang Topgyal, de la casa del Tibet de Barcelona. A continuació de l'explicació es farà una degustació dels plats a càrrec dels restaurants de Navarcles i la Fundació Alícia.

Alguns dels plats que s'han creat durant aquest curs es podran trobar a l'espai gastronòmic de la Fira de l'Abat de Navarcles, situat darrera l'edifici de l'Ajuntament.
 

Programa de la Fira de l'Abat