Bon paper dels gimnastes de l'Egiba a la segona fase de la Copa Catalunya

Equip de promoció 2 i 4 de l'Egiba
Equip de promoció 2 i 4 de l'Egiba | EGIBA
29 de març del 2017
Actualitzat a les 9:07h
Aquest cap de setmana s'ha disputat al pavelló l'Ausoneta de Vic la segona fase de la Copa Catalunya de gimnàstica artística masculina, amb la participació de gimnastes de l'Egiba. El club manresà, però, va reservar els gimnastes dels nivells 7, 8, 9 i 10 ja que el proper cap de setmana competiran a Guadalajara en el Campionat d'Espanya de clubs.

En la categoria de promoció 1, l'equip Egiba A, format per Josep Victori, 2n general; Pau Alberch, 26è; Sergi Valeriano, 29è i Biel Diaz, 6e, va aconseguir la tercera posició. L'Egiba B format per Nil Gustens, 4t general; Pablo Roldán, 14è; Adam Dalmau, 45è, i Lluc Segura, 41è, van passar a la sisena posició. L'Egiba C, amb Aniol Espinalt, 43è; Xavier Victori, 28è; Èric Rodríguez, 51è, i Marc Martín, 52è, van aconseguir l'oncena posició, mentre que l'Egiba D, format per Unai Moreno, 50è; Biel Espinalt, 59è; Jan Peñaranda, 31è, i Jaume Martínez, 56è, va acabar en la tretzena posició.

En promoció 2, l'equip format per Adrian Gea, 29è a la general; Jordi Girabal, 26è; Martí Estarlí, 28è, i Àlex Peña, 47è, van obtenir la vuitena posició.

En Promoció 4, obté la primera posició David Pujol i la segona el seu company Manel López, que, conjuntament amb els companys d'equip Arnau Martín, 19è; Sergi Jofre, 17è, i Clifford Akyereko, 10è, aconseguien la primera posició per equips.

En Pep Sànchez, a la categoria de promoció 5, torna a destacar i puja una altra vegada a dalt de tot del podi.

Al nivell 4, Àlex Guerra aconsegueix la 3a posició i el seu company de categoria, Edgar Domínguez, la 6a. En nivell 5, Andreu Morell aconsegueix la 4a posició. En nivell 6, aconsegueixen la tercera posició l'equip format per Aitor Gómez, 5è; Arnau Delgado, 6è, i Pau Sucias, 12è.