Èxit de participació en el primer canicròs de Rajadell

Javier Torre i Olga Àlvarez van ser els guanyadors de la prova

Rajadell va ser l'escenari del seu primer canicròs
Rajadell va ser l'escenari del seu primer canicròs | CAM
Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 21:19h
Rajadell va ser l'escenari aquest passat diumenge del primer canicros Mou la Cua. Paral·lelament a la prova esportiva, es va celebrar una caminada solidària amb l'Associació Els Quissos de Manresa. 

Rajadell va estar la darrera de les cinc proves de la 1ª Copa de Canicros Cor de Catalunya. Tot i la forta pluja de divendres i dissabte al matí, la prova va viure un éxit de participació amb una vuitantena de corredors amb els seus respectius gossos. 

Javier Torres amb Lur (Club Gosesport) va ser el guanyador absolut i primer sènior masculí, seguit d'Angel de la Heras amb Koxka (Club Kanstak). Va completar el podi Xavier Masramon amb el Buk (Club XipXapCanix).

En l'apartat femení, la dominadora de la prova va estar Olga Àlvarez amb G'Sheppard (AEM) que va fer prevaler la seva condició de favorita al ser subcampiona del món de l'especialitat. Àlvarez va ser seguida per Nati Aler amb Luke (Blues Brothers) i Marga Ribas amb Grey (Les Franqueses).

En la categoria de veterans Carlos Andujar va endur-se el triomf per davant d'Oro Hurtado amb Nil (Blues brothers) i de Josep Farell amb Drack.

Quant al podi femení veterà, Sofia Recio amb Zareth (Gosesport) va estar la primera per davant de Laura Cuatrecases amb Brad (Gosesport) i tercera Anna Garcia amb Peca (AEM-Guaurderia).