El CN Minorisa deixa passar una bona oportunitat contra el WU Autònoma (5-4)

El femení guanya a l'Hospitalet 6-12, i el B surt golejat de Sant Feliu per 25-3

27 de març del 2017
Actualitzat a les 23:45h
El CN Minorisa va desaprofitar una magnifica ocasió per a sentenciar la seva classificació per a la fase d'ascens en el partit que els va enfrontar al WU Automònoma. Els manresans van sortir a per totes i el joc i les oportunitats reflectien aquest convenciment en el triomf, però les ocasions de gol s'anaven desaprofitant una darrera l'altre, en ocasions per la bona actuació del porter local i d'altres pel desencert dels jugadors bagencs. Prova d'això són els 22 llançaments dels de Gaspar Ventura en els dos primers quarts, més de la meitat en situacions clares de gol. Però només dues van pujar al marcador.

El domini del CN Minorisa va ser total, bona defensa i atacs a gran velocitat que deixaven els universitaris sense resposta. Tot i així, un desequilibri atac - defensa va fer que els locals s'avancessin en el marcador en un contraatac en solitari. Un bon moviment de la pilota en l'arca va propiciar un llançament de Marc Bisbal que donava l'empat. Encara van tenir un penal els minoristes que van desaprofitar.

En el segon quart, la defensa manresana seguia ofegant l'atac vallesà i tot i no aprofitar les nombroses ocasions de què disposaren, un gol d'Enric Casasayas en superioritat feia que a la meitat del matx el marcador fos favorable al CN Minorisa per 1-2.

La represa va modificar l'escenari. El joc atacant manresà va perdre vitalitat i es van equilibrar les oportunitats. Tot i així, el resultat en el tercer quart va ser d'empat a un gol, anotat primer l'empat per part local, i desfet després per Marc Bisbal. El cansament havia fet estralls en ambdós equips, però la bona defensa organitzada dels manresans feia confiar en que el triomf fos per a ells i més quan en superioritat Carlos Talavera aconseguia el 2-4.

Faltaven 5.36 per la fi del matx. Llavors arribà l'imprevist, apagada de llum i aturada d'uns minuts del joc. Es va reprendre el joc sense llum artificial. Tot seguit, exclusió visitant i transformació. Poc després, llançament exterior del seu millor llançador i els universitaris empataven el partit en un vits i no vist. Restaven 3.40 i l'aspecte moral va pesar en els minoristes que van estar menys fluïts en atac i van veure com en un llançament directe des de fora els 5 metres els locals donaven la volta al marcador, per deixar-lo en 5-4.

Ara el CN Minorisa ha de guanyar a domicili al CN Igualada per assegurar el seu pas a la fase d'ascens, ja que el CN Banyoles està a només un punt i amb l'average guanyat.

Arbitratge a càrrec de FJ Blanco i A Ruiz. Van assenyalar quatre exclusions a jugadors locals de les quals dues van ser convertides en gol per part manresana, per tres bagenques, només una va ser gol.

Parcials: 1-1, 0-1, 1-1, 3-1.

Alienacions i golejadors:

WUA: F Pascual, P Carrasco 1, A Casado, A Muñoz, A Nouvilas, M Hernández 2, A Garcia 1, A Hinojosa, P Martínez.
CN Minorisa: I Prieto, T Sala, E Casasayas 1, R Ruiz, E Martínez, O Muns , J Calatayud, A León, C Talavera 1, M Bisbal 2, K Muñoz, G Lafoz, A Fernández.

El femení guanya a l'Hospitalet

Victoria important de les jugadores d'Eloi Martínez en el seu desplaçament a la piscina del CN l'Hospitalet. És un triomf que permet assegurar el quart lloc a les del CN Minorisa, el primer dels modestos, en la classificació. Les manresanes van saber jugar amb paciència, treballant bé l'inici del matx, quan les del Baix Llobregat oferien més resistència per després imposar el seu millor joc.

El primer quart va finalitzar amb empat a un gol, l'inaugural d'Alba Casasayas. En el segon quart es va començar a gestar la victòria minorista, amb dos gols, un d'Ainoha César i l'altre de la seva germana Judith que posaven l'1-3 al marcador. Un gol local no va frenar l'allau de joc de les manresanes que amb gols de Noguera i Alba Casasayas arribaven a la meitat del partit amb 3-5 en el marcador lluminós.

En el tercer període de joc, es consolidà la victòria amb un parcial de 0-3, amb gols anotats per Ainoha César, Anna Toribio i Judith César. El marcador es posava en 3-8 a manca de només vuit minuts de joc. Tot semblava ben encarrilat. L'inici del darrer període va demostrar que així era, ja que, amb gols d'Ainhoa César i Alba Casasayas, el marcador s'eixamplà fins a 3-10. Amb la feina feta, els darrers minuts van estar més igualats i va ser d'intercanvi de gols, dos per equip, els minoristes anotats per Ingrid Peirón i Ainhoa César que deixaven el marcador final en 6-12.

Parcials: 1-1, 2-4, 0-3, 3-4.

Arbitratge a càrrec de J Teixidó i D Sullà. Van assenyalar sis exclusions a jugadores locals per nou a les visitants.

Alineacions i golejadores:

CN L'Hospitalet: R Paredes, C Marín, E Bernardo 1, M Abellan 1, M C. Guerra, A Martínez, L Roman i I Guix 4.
CN Minorisa: L Puiggrós, J Boixader, A Casasayas 3, A Toribio 1, I Peirón 1, E Noguera 1, J César 2, A César 4.

El B surt golejat de Sant Feliu

El B del CN Minorisa no va poder oferir resistència al B del CN Sant Feliu, molt més potent. L'equip d'Angel Peirón no va poder contar amb els joves jugadors que potencien l'equip a l'haver d'estar amb l'equip A, degut a la coincidència d'horaris. Aquesta circumstància va ser aprofitada pels santfeliuencs per assolir dos parcials contundents, 6-0, 8-0 que deixaven contra les cordes al seu rival. Els manresans no van llançar la tovallola i aconseguiren un parcial ajustat en el tercer període 3-2, amb gols bagencs anotats per Adrià Batanés i Joan Flores, jugadors en edat de categoria infantil. En el darrer, els locals tornaren a prémer l'accelerador per signar un 6-1 que deixava el marcador final en 25-3, el gol minorista anotat per Lluís Galván.

Arbitratge a càrrec de M Barniol, va actuar sol a l no presentar-se el seu company. Va assenyalar dues exclusions als locals, per quatre els visitants.

Parcials: 6-0, 8-0, 3-2, 6-1.

Alineacions I golejadors:

CN Sant Feliu B: R Saz, P Requena 2, J Fernández 1,, J Moreno 3, C del Ojo 4, H Garrido 4, J del Ojo 3, M Granja 7, N Arquero 2, D Roura I FJ Rodríguez.
CN Minorisa B: G Polinario, L Galván 1, T Sbert, I Kalhil, M Puerta, B Bello, A Flores, A Batanés 1, E Masplà, J Flors 1, X Marmol, M Arpa J Sala.