El CN Sallent fa de Dr. Jekyll i Mr. Hyde a la piscina del CN Badia (14-7)

El CN Sallent va fer una excel·lent primera mitja part a Badia
El CN Sallent va fer una excel·lent primera mitja part a Badia | Simón Noguera
27 de març del 2017
Actualitzat a les 23:28h
Dissabte es van veure les dues versions del CN Sallent a la piscina del CN Badia. Com si mig partit l'hagues jugat un equip i l'altre mig, un altre. A l'aigua els mateixos que van meravellar durant els dos primers quarts fent un joc preciós i tancant la seva porteria deixant el rival a 0, amb 0-4 de parcial, es van enfonsar a l'últim quart rebent un resultat massa ample pel joc exhibit, i on la veterania de l'equip local no va perdonar quan els sallentins van perdre el rumb.

Segurament aquest equip, que es troba en una més que suficient forma física per afrontar els partits, encara no està preparat per afrontar una exigència tan alta tot i anar dominant a mig partit clarament.

Fantàstic inici de partit amb els sallentins ben assentats a l'aigua, tancant perfectament la defensa i amb paciència en atac buscant sempre la passada de més per buscar la millor posició de llançament. Cap dels dos equips anotava davant les bones actuacions dels porters que aturaven tot el que arribava a porteria. Només Holgado feia el primer a 12 segons del final del quart fent arribar als sallentins un per sobre.

El segon quart encara va ser millor per als bagencs. Defensa per gravar i ensenyar i iniciativa en atac, assolint diferències davant la desesperació local que no veia la manera de fer mal a un teòric equip inferior. Els sallentins incrementaven la diferència fins al 0-4 amb gols d'Holgado, de sortida en jugada de superioritat, Noguera, en bon llançament exterior, i Pelegrín, entrant a dos metres i definint perfectament. Quedava un minut per al final del quart, quan els locals feien el seu primer en una pilota penjada al segon pal, i tot seguit el segon en una altra superioritat, 2-4 al descans.

Els locals ja tenien clar a aquestes alçades que caldria suar per guanyar, i pressionaven cada vegada més l'atac sallentí fent més complicat la circulació de pilota i retallant diferències poc a poc, fins a posar-se per davant amb un parcial de 3-0. Tutusaus tornava a refer ala sallentins que van marxar perdent al final del quart 6-5 amb el gol local final en superioritat.

Cares de cansament "emocional" més que físic abans de l'inici del quart definitiu on els sallentins van perdre el lloc i no van saber aturar la revenja local, que els va infringir un dur correctiu amb un parcial de 8-2 que no reflectia el bon joc sallentí fins aleshores. Els gols d'aquest quart anotats per Holgado i el jove Ruiz en transformar un penal.

Queda l'últim partit de la lliga regular la setmana vinent, quan els sallentins tenen en la seva mà la oportunitat de abandonar l'últim lloc de la classificació si guanyen el seu partit davant el GEiEG, abans d'afrontar la lligueta de permanència.

Arbitratge de Nuñez i Saura que van xiular 12 exclusions (1 per vermella) i 2 penals als locals per 12 i 1 penal als sallentins.

Parcials: 0-1, 2-3, 4-1, 8-2.

C.N. Badia: JC Nasti, B.Domenec (1), P.Soler (1), C. de la Cerda (2), N.Carreras (4), O.Nonell (1), A.Sánchez (1), K.Ligero (2), M.Senar, P.Pinedo (1).

C.N. Sallent: J.X. Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (2), S.Cabrera, X.Ramos, A.Estany, X.Pelegrín (1), G.Tutusaus (1), A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado (1), I.Ruiz (1), J.Vila.