Brillant actuació de la manresana Mar Pallisso en el Trofeu Sainté Gym

Pallisso (la segona començant per la dreta) juntament amb les seves companyes d'equip i les corresponents entrenadores
Pallisso (la segona començant per la dreta) juntament amb les seves companyes d'equip i les corresponents entrenadores | Egiba
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 14:38h
Aquest cap de setmana (25 i 26 de març) la manresana Mar Pallisso, del Club Egiba, va participar en el primer Trofeu Sainté Gym, formant part de la selecció catalana de gimnàstica que després de més de tres anys sense activitats competitives Catalunya, torna a competir com a selecció. En aquest cas ho va fer, a banda de amb Pallisso, amb Violeta Sànchez, de l'Hospitalet de Llobregat i amb les gimnastes del CAR de Sant Cugat, Paula Norberto i Carlota Fisher.  

L'esdeveniment esportiu va celebrar-se al majestuós palau de Saint-Étienne, amb un format d'espectacle, on els espectadors estaven a les fosques i els aparells gimnàstics il·luminats amb grans focus i musicalitats, combinant les rotacions i escalfaments amb actuacions circenses. 

En la competició hi van prendre part equips d'Àustria, Bèlgica, Finlàndia, França, Israel, Itàlia, Noruega i de Romania, que en les seves files, hi tenia Larisa Yordache, doble campiona i medallista Europea, bronze Olímpica a Londres, i medallista a quatre mundials.

En l'actuació de dissabte, l'equip català va aconseguir la quarta posició, classificant-se per la final d'equips que es va disputar diumenge. En aquell cas, el combinat català va obtenir una brillant segona posició fins a la darrera actuació de l'últim aparell a la barra d'equilibris, on per molt poc el combinat belga va avançar-lo, provocant que, finalment, quedessin terceres, per sota de França i Bèlgica.

Mar Palliso, amb només 13 anys, va ser la peça clau en aquesta victòria, fent un exercici de terra amb una nota de 12,150 i executant un immillorable 11,050 en barra d'equilibris.