Toni Baños puja al podi en el Campionat d'Espanya de Cros

Toni Baños ostentant el títol de subcampió
Toni Baños ostentant el títol de subcampió | CAM
27 de març del 2017
Actualitzat a les 22:26h
Aquest diumenge, 26 de març, va disputar-se, al poble extremeny de Don Benito, el Campionat d'Espanya de Cros en les categories cadet i juvenil individual i per seleccions autonòmiques.

En la competició hi van prendre part tres joves atletes de l'Avinent Manresa, entre els quals s'hi troba el berguedà Toni Baños, que va proclamar-se subcampió d'Espanya en la categoria juvenil, entrant en segona posició a la línia d'arribada amb un temps de de 19'39". L'atleta berguedà, durant el recorregut -que constava de 6 quilòmetres- va estar frec a frec amb el primer classificat, Aaron De Las Heras, que va obtenir una merescuda primera posició fent un temps de 19'30''.

En l'apartat cadet masculí, el manresà Jan Bayona va quedar 30è fent un temps de 17'41" i aportant, amb la posició assolida, uns valuosos punts que van servir a Catalunya per assolir la tercera posició del podi de seleccions autonòmiques.

Finalment, en la categoria cadet femenina, la corredora de Balsareny Bethelem Manzano va contribuir en el resultat total obtenint una gens menyspreable 15a posició.