Òscar Dalmau serà el proper convidat del cicle Pessics de Vida

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 14:03h
Òscar Dalmau serà el proper convidat del Pessics de Vida
Òscar Dalmau serà el proper convidat del Pessics de Vida | CCMA
L'Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen conjuntament el cicle Pessics de Vida, un espai de conversa amb personalitats destacades del país.
 
El proper dimecres, 29 de març, el convidat serà el presentador del programa de TV3 El Gran Dictat, Òscar Dalmau, que parlarà sobre la seva trajectòria personal i professional amb el periodista de Ràdio Manresa, Eduard Font.
 
La trobada, que tenca el cicle Pessics de Vida d'aquest primer trimestre de l'any, es farà a les vuit del vespre a la Sala d'Actes del Centre Cultural El Casino. L'entrada és lliure.
 
Dalmau és un comunicador català que treballa a la ràdio i a la televisió. Ha presentat el programa de TV3 El gran dictat que, mesos enrere, s'emetia els dies laborables al vespre. També era l'encarregat de posar la veu en off al programa Caçadors de bolets. Dalmau és, actualment, presentador i codirector del programa de 8tv La Competència en color, així com també participa, cada migdia, a La Competència, que s'emet a RAC1. El 16 de desembre de 2012 va presentar la Marató de TV3 contra el càncer, juntament amb la periodista Ariadna Oltra.