El Dia Mundial del Teatre porta l'obra «Abans que pugi el teló» a la Sala Els Carlins

Tindrà lloc aquest diumenge a les sis de la tarda

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat el 27 de març a les 14:10h
En motiu del Dia del Mundial del Teatre (que se celebra, cada any, el 27 de març), la sala Els Carlins acollirà, aquest diumenge, 26 de març, a les sis de la tarda, l'obra "Abans que pugi el teló", que el dramaturg Víctor Alexandre va escriure expressament perquè l'interpretés, en forma de monòleg, Jaume Pla, un gran actor de l'escena catalana que és àmpliament reconegut en l'àmbit teatral però que també ha fet importants papers en sèries de televisió com El Cor de la Ciutat, Estació d'Enllaç, Nissaga de Poder, Plats Bruts o Temps de Silenci.

"Abans que pugi el teló" parla d'un actor d'edat avançada que és a punt de viure la nit més difícil de la seva vida: la nit en què s'ha d'acomiadar dels escenaris i dir adéu per sempre als personatges que ha interpretat al llarg de més de seixanta anys. Al llarg d'una hora i vint minuts, el protagonista viurà moments d'emocions intenses, de records, de nervis a flor de pell i de sensacions inoblidables. 

Les entrades per a veure l'obra tenen un preu de 10 euros i es poden comprar una hora abans de la representació a les taquilles d'Els Carlins. També hi ha l'opció de reservar-les, enviant un correu a elscarlins@elscarlins.cat o anant presencialment al punt d'informació de la sala Els Carlins, situat al carrer Sant Miquel, número 10, els divendres de sis de la tarda a vuit del vespre.