El Bàsquet Manresa comença el procés per estrenar nou himne la temporada vinent

El músic manresà Miquel Coll en serà l'autor i productor

Miquel Coll serà el compositor del nou himne del Bàsquet Manresa
Miquel Coll serà el compositor del nou himne del Bàsquet Manresa | Bàsquet Manresa
Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 17:51h


Des de fa unes setmanes el Bàsquet Manresa treballa per poder estrenar la temporada vinent un nou himne per animar la prèvia dels partits al Nou Congost. L'encarregat de posar lletra i música a la nova cançó de l'equip serà el músic, compositor i productor manresà Miquel Coll. Per al procés de creació i gravació, Coll comptarà amb el suport d'aficionats, membres de penyes que ajudaran a compondre l'himne a través de diverses reunions. Aquest serà un dels primers actes de celebració del 20è aniversari de la consecució de la lliga.

El Bàsquet Manresa, a través de la comissió de l'Àrea Social integrada per diversos consellers del club, ha engegat des de fa uns mesos el procés per renovar l'himne del Bàsquet Manresa. Convenia una renovació de la cançó que ha de servir d'emblema abans dels partits. La intenció és que sigui música que motivi els aficionats, que descrigui bé el sentiments que envolten el club, i que sigui participativa.

Liderarà el procés de composició el músic Miquel Coll, que ha estat compositor, arranjador, productor, baixista, guitarrista, i un llarg etcètera. És fill d'una família de músics, i a banda de treballar en bandes sonores de pel·lícules com Zero del manresà David Victori, ha format part de bandes com Sherpah, Strombers, o Projecte Bu, en què Coll era el guitarrista i cantant.

El procés de creació començarà amb trobades amb gent de l'entorn del club. Començant pels aficionats, amb qui el compositor es trobarà el proper 9 d'abril (abans del partit contra el València), i seguint amb dirigents, personal del club, membres de la plantilla i tot tipus de gent que conegui o hagi viscut de prop la realitat del Bàsquet Manresa. Després del procés de creació, tocarà posar veus, i en aquest moment la producció també comptarà amb l'ajuda dels aficionats.

El nou himne del Bàsquet Manresa s'estrenarà la pretemporada que ve. 
Arxivat a