La sala petita del Kursaal acollirà divendres «Una vida al teatre», de David Mamet

'Una vida al teatre' es podrà veure a la sala petita del Kursaal aquest divendres
'Una vida al teatre' es podrà veure a la sala petita del Kursaal aquest divendres | Kursaal
Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 12:59h
Una vida al teatre, del dramaturg i guionista David Mamet, es podrà veure aquest divendres, 24 de març a les nou del vespre, a la Sala Petita del Kursaal amb Enric Majó i Dafnis Balduz. Enric Majó celebra 50 anys damunt els escenaris amb aquest gran clàssic d'un dels millors autors de teatre i cinema actual.
 
Es tracta d'una obra centrada en la relació de dos actors: Robert, l'actor veterà interpretat per Enric Majó, i John, una jove promesa interpretada per Dafnis Balduz. Durant la funció, veiem als dos actors en el seu dia a dia en una companyia estable d'un teatre de repertori. Ja sigui a l'escenari, entre cametes o en la intimitat del camerino; veiem aquella part humana dels actors que el públic habitualment no coneix i esdevenim espectadors dels canvis en la seva relació.
 
Durant els 50 anys de carrera, Enric Majó ha interpretat els personatges principals de grans textos catalans i universals, d'autors clàssics i contemporanis. Des del seu debut l'any 1965, ha viscut i protagonitzat moments significatius de la història del teatre català contemporani.
 
Les entrades per veure Una vida al teatre tenen un preu de 22 euros (20 els menors de 25 anys, els majors de 65 i amb els carnets d'El Galliner o del Tr3sc) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet, clicant aquí.
 
Enric Majó, 50 anys de trajectòria
 

Actor eminentment teatral, ha desenvolupat la seva carrera entre Catalunya, Espanya i Hispanoamèrica. L'any 1965, quan tenia 20 anys, va debutar amb el muntatge de Después de la caida, d'Arthur Miller, al teatre Poliorama de Barcelona, dirigit per Adolfo Marsillach.

D'aleshores ençà, ha actuat en moltes obres de teatre dirigides per directors de renom com Pere Planella, Ricard Salvat, Víctor García, Abel Folch, Hermann Bonnín, Eduardo Vasco, Lluís Solà, Xavier Albertí, Joan Ollé, Pilar Miró o Sergi Belbel. El seu paper a l'obra Terra baixa, d'Àngel Guimerà, on interpretava el personatge de Manelic, l'any 1981, sota la direcció de Josep Montanyès i Josep Maria de Segarra, el va catapultar a la fama.