La Taula de Moià organitza una matinal solidària en suport als refugiats

Tindrà lloc aquest diumenge i tots els diners que es recaptin es donaran a l'entitat Micrópolis Solidarity Group, que treballa activament en els camps de refugiats

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat el 27 de març a les 22:38h
La Taula de Moià, una agrupació creada l'any 2013 per entitats del tercer sector del municipi (Càrites, Creu Roja, Units per la Fam, Moianès Solidari, Fundació d'Atenció als Discapacitats Els Avets, Consorci del Moianès i l'Ajuntament de Moià) amb l'objectiu de fer projectes comuns, ha organitzat, per aquest diumenge, 26 de març, una matinal solidària per a recollir fons pels refugiats que actualment es troben en camps militars de Grècia.

La jornada començarà a les onze del matí i es durà a terme a la plaça del CAP. Allà, i fins el migdia, s'hi oferiran jocs en família perquè els més petits de casa desenvolupin els seus sentits i estimulin la imaginació.

A la mateixa hora de l'inici de la matinal també es farà un taller de ioga per a tots els públics, a càrrec de Jaume Roura. Seguidament es durà a terme un taller de fusteria creativa per tal que els infants tinguin la possibilitat d'experimentar amb la fusta creant joguines.

Com que el principal objectiu de la jornada, a banda de fer-ho passar bé, és recollir diners per a l'enititat Micrópolis Solidarity Group, que treballa activament amb els refugiats que es troben a Grècia, des de l'organització de la matinal s'ha organitzat, també, la rifa d'una panera en la qual hi han col·laborat diverses empreses de la comarca. Els tiquets per a la rifa es podran comprar el mateix diumenge.

A més, també hi haurà una parada on es podrà comprar el llibre "El viatge de Samira", d'Helena Portella Bergés. Es tracta d'un conte il·lustrat, sense text, que vol recuperar la visió més humana davant de l'horror que han de viure milers d'infants i les seves famílies que fugen de de les guerres havent d'abandonar les seves llars i la seva terra.
Arxivat a