L'Estany acollirà un taller sobre com fer un hort d'autoconsum

Serà aquest dissabte a les onze del matí i tindrà lloc a la sala polivalent de la Casa de Cultura

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat el 27 de març a les 22:39h
La Casa de Cultura de L'Estany ha organitzat, dins del cicle "A l'Estany actuem per una vida saludable", un taller que explicarà les característiques principals per a crear un bon hort d'autoconsum. Es durà a terme aquest dissabte, 25 de març, a les onze del matí a la sala polivalent de la Casa de Cultura.

Aquesta proposta és la primera de quatre tallers que s'oferiran al llarg del curs. L'activitat, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, serà gratuïta.
 
El taller començarà amb una petita presentació sobre l'interès de les varietats locals que durarà, aproximadament, vint minuts. A continuació s'explicaran les bases per a fer un bon planter (substractes, estructures, necessitats hídriques i germinació de les llavors) i una pràctica de planter. Els assistents s'enduran a casa una safata amb planter per a tenir-ne cura a casa i fer al seu hort.
 
L'activitat estarà dirigida per Xènia Torras, de L'Era, Espai de Recursos Agroecològics. Per a participar-hi és imprescindible la inscripció prèvia, enviant un correu a [email protected] o bé trucant al telèfon 93 830 30 00 abans del 23 de març.