Bon paper del Club Tir Precisió al Trofeu de la Generalitat a l'Interclubs

Tiradors manresans preparant-se durant el Trofeu de la Generalitat
Tiradors manresans preparant-se durant el Trofeu de la Generalitat | CTP
Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 23:57h
Aquest cap de setmana, el Club de Tir Precisió Manresa va participar en diverses competicions a banda del seu campionat social. Per començar, va tenir lloc el Trofeu de la Generalitat d'alta precisió BR-50, organitzat per la Federació Catalana de Tir Olímpic amb la col·laboració del club de tir manresà. Hi van participar 63 dels millors tiradors de Catalunya que van tirar els les modalitats de Varmint pesat i lleuger, Sporter, així com també en Varmint pesat i lleuger d'aire comprimit.

Els tiradors manresans van tenir un destacat paper amb una primera, una segona i dues terceres posicions.

Resultats

- Varmint pesat: 1r, Josep Campos, del Club Barcelona; 2n, Enric Bellver, del Club Barcelona, i 3r, Feliu Campàs, del Club Precisió Manresa. Van destacat també del Club Precisió Manresa, Josep Perarnau, 5è; Mercè Mas, 7a, i Antoni Gené, 12è.

- Varmint lleuger: 1r, Joan Orga, del Club Barcelona; 2n, Jesús Alonso, del Club Sabadell, i 3r   Josep Rafael Rubio, del Club Barcelona. Per part del Club Precisió Manresa Joan Marimón va ser 7è.

- Sporter: 1r, Xavier Tejedor, del Club Barcelona; 2n, Josep Campos, del Club Barcelona, i 3r,   Paulino Mendoza, també del Club Barcelona.

- Varmint aire pesat: 1r, Joaquim Delisau, del Club Precisió Manresa; 2n, Fernando Rodríguez, del Club Barcelona, i 3r, Pere Raventós, del Club Barcelona. Van destacat també del Club Precisió Manresa, Olga Puig, 6a; Joan Marimón, 7è, i Mercè Mas, 10a.

- Varmint aire lleuger: 1r, Albert Delgado, del Club Barcelona; 2n, Joan Monells, del Club Precisió Manresa, i 3r, Antoni Gené, del Club Precisió Manresa. També van destacar per part del Club de Tir Precisió de Manresa, Àngel Parrilla, 4t, i Anna M. Riu, 5a.

El Club Tir Precisió guanya la interclubs

El diumenge va tenir lloc al Club de Tir Esportiu d'Osona, la tirada Interclubs 2017, en la modalitat de F-Class Open 100 mts, en la qual hi el Club Tir Precisió de Manresa va quedar primer. La classificació dels tres primers va ser:

- 1r: Club Tir Precisió Manresa, 445,56 punts, (Mercè Mas, Feliu Campàs i Joan Marimón)
- 2n: Club Barcelona, 437,45punts, (Joan M. Martorell, Paulino Mendoza i Sadurní Roman)
- 3r: Club Martorell, 436,33punts (Vicens Domènech, Raquel Mora i Joan M. Sánchez)