Arrenquen a Manresa dos tallers adreçats a la gent gran

Un té l'objectiu de millorar l'autoestima i l'altre, ajudar a guanyar en autonomia i seguretat quan es viatja en transport públic

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a la 13:32h
Aquest dimarts s'han iniciat dos tallers promoguts per la Regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa, unes activitats incloses dins del Catàleg d'activitats que agrupa l'oferta anual de formació i animació adreçada als Casals de gent gran i entitats de la ciutat que han mostrat el seu interès, per mantenir una gestió compartida.

El primer taller titulat Drets emocionals de les persones grans es fa avui i demà, 21 i 22 de març, de 10 a 12 del matí, a l'Espai social Manresa. Es tracta d'un taller per treballar diferents casos i situacions per exercir els drets emocionals, amb l'objectiu de prendre consciència de la vàlua com a persona i de saber dir no. Es treballaran conceptes com l'autoestima i l'autovaloració.

El segon, taller titulat Un viatge segur, també ha arrencat avui a la Sala Polivalent de la Font dels Capellans coorganitzat amb l'AV de la Font dels Capellans. Està previst que es faci també dimarts de la setmana vinent, 28 de març, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12. Aquesta activitat té la finalitat d'oferir els coneixements i les eines necessàries per a que la gent gran pugui guanyar en autonomia i seguretat aprenent a viatjar en transport públic de manera confortable i segura. Durant el taller es mostra també el funcionament de la xarxa d'autobusos del municipi i s'ajuda a descobrir totes les possibilitats que n'ofereix.